Menu

Runners of Belgrade

BEOGRADSKA TRKAČKA LIGA

Prijavi se

Da biste učestvovali na Runners of Belgrade trkama, potrebno je da izvršite prijavu i uplatite kotizaciju.

Paketi kotizacija

Sve tri trke u seriji!

Učesnici plaćaju učešće na sve 3 trke u seriji u iznosu od 2490,00 RSD + PDV. Svi učesnici koji završe sve 3 trke dobijaju i majicu “Runners of Belgrade”.  Učesnici koji prijve sve 3 kola lige dobiće startni broj i čip za merenje vremena koji se montira na patici, koji ostaje u trajnom vlasništvu. Rok za prijavu na ligu za sve 3 trke ističe nedelju dana pred prvu trku.
3.000,00 RSD

Za pojedinačnu trku

Trkač može da prijavi i samo jednu trku i to nedelju dana pred početak trke. Po ceni od 990,00 RSD + PDV.
1.200,00 RSD

Prijava na dan trke

Nakon isteka roka za prijvu na trku, trkač može da dođe i na sam dan trke i to min 30 minuta pred početak trke. Cena učestvovanja na dan trke iznosi 1190,00 RSD + PDV-a.
1.450,00 RSD

Startni paket

  • Nakon trke obezbeđeno je osveženje u vidu vode, a učesnici mogu kupiti hranu, sok i piće.
  • Na svim trkama biće prisutna ekipa medicinske pomoći.
  • Na svakoj trci učesnici dobijaju trkačku razglednicu Beograda iz dela grada gde se trka održava.
  • Učesnici koji se prijave za sve tri trke u seriji dobijaju čip i startni brojo za merenje vremena koji im ostaje u vlasništvu i obavezni su da ga čuvaju.

Sistem takmičenja

Sistem takmičenja je ligaški – učesnici sakupljaju poene na osnovu: učestvovanja, postignutog vremena, plasmana na trci, kao i plasmana u okviru svoje opštine.

Nagrade

Na kraju serije se nagrađuju učesnici sa najvećim brojem poena. Nagrade na kraju serije su pehari i robne nagrade sponzora i partnera.

Popuni formular za prijavu

Kurator

Uroš Zmijanac

Ja sam Uroš i biću vaš domaćin u #runnersofbelgrade priči. Ta priča je trčanje, ali i Beograd i kultura pristojnog grada koji je stalno u pokretu. Vidimo se na stazi.